Matkailuliiketoiminta

Emoyhtiö Rukakeskus Oy

 
AG_logo_Ruka_rgb.jpg

Rukakeskus Oy

Omistusosuus 100 %

Rukakeskus-konserni on vastannut Rukan rinnetoiminnoista vuodesta 1973 ja Pyhän rinnetoiminnoista vuodesta 1987 lähtien. Se on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja.

AG_logo_Pyhä_rgb.jpg

Pyhätunturi Oy

Omistusosuus 100 %

Pyhätunturi Oy on Rukakeskus Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Pyhän hiihtokeskuksen rinnepalveluista ja oheistoiminnoista.

 

Terveydenhuolto

Emoyhtiö Aava Terveyspalvelut Oy

 
AG_logo_Aava_cmyk.jpg

Lääkärikeskus Aava Oy

Omistusosuus 100 %

Lääkärikeskus Aava on edistänyt suomalaista terveyttä ja hyvinvointia jo yli 50 vuotta. Vuonna 1964 perustetussa lääkärikeskuksessa toimii nyt yli 1 000 ammattilaista, 12 toimipisteessä, 9 paikkakunnalla.

AG_logo_Pikkujätti.jpg

Pikkujätti Oy

Omistusosuus 70 %

Pikkujätti on Suomen suurin lasten ja nuorten yksityinen lääkäriasemaketju. Pikkujätti on syntynyt vuonna 1968 toimintansa aloittaneesta Hakaniemen Poliklinikasta. Tänä päivänä Pikkujätillä on 50 lääkäriomistajaa.

 
AG_logo_Docrates.png

Docrates Oy

Omistusosuus 47 %

Docrates Syöpäsairaala on Pohjoismaiden johtava yksityinen syöpäsairaala. Vuonna 2007 perustettu Docrates on erikoistunut syöpäsairauksien diagnos­tiikkaan, yksilölliseen hoitoon ja seurantaan.

AG_logo_Seniorikodit.png

Uudenmaan Seniorikodit Oy

Omistusosuus 70 %

Uudenmaan Seniorikodit tuottaa kodikkaat hoivapalvelut ikäihmisille. Uudellamaalla sijaitsevat hoivakodit on suunniteltu erityisesti muistihäiriöisten tehostetun palveluasumisen tarpeisiin.