Ruka

Ruka on lapsiperheiden rakastama laskettelukeskus keskellä Kuusamon upeaa luontoa. Historiansa suurimmat investoinnit nähnyt Ruka on kasvanut ympärivuotiseksi matkailukeskukseksi, joka houkuttelee kävijöitä ympäri maailman.

 
 
 

Pyhä

Pyhätunturi tarjoaa maan tasokkainta rinnehiihtoa Pelkosenniemellä Lapin jylhissä maisemissa. Pyhä–Luoston kansallispuiston kupeessa sijaitseva laskettelukeskus on tunnettu myös vapaalaskumahdollisuuksistaan.

 

Lääkärikeskus Aava

Aavalla on pitkät perinteet suomalaisten terveyden vaalimisessa. Sujuvasta huolenpidosta ja rautaisesta asiantuntijuudesta tunnettu Aava palvelee yksityis- ja yritysasiakkaitaan vuosittain noin 500 000 terveyskäynnillä.

 
 
 

Pikkujätti

Pienestä pitäen. Mauri Kunnaksen koirahahmoista tunnettu lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti palvelee pieniä asiakkaitaan jo lähes 10 toimipisteessä. Pikkujätti on myös Suomen paras työpaikka lastenlääkäreille.

 

Uudenmaan Seniorikodit

Uudenmaan Seniorikodit rakennuttaa ja pyörittää elämänmakuisia koteja muistisairaille. Sydämellinen hoivakotiketju perustettiin ajatukselle, että jokaisella vanhuksella on oikeus lämpimään ja arvostavaan hoivaan viimeisinä elinvuosinaan.

 
 
 

Docrates syöpäsairaala

Ihmisenä ihmisen rinnalla. Helsingin Salmisaaressa sijaitseva Docrates on maailmanluokan syöpäsairaala, joka on hoitanut syöpäpotilaita yli 60:sta maasta. Docrates täydentää julkista syövänhoitoa viiveettömällä palvelulla ja uusilla hoitomuodoilla.